NATUR-PACK
MEVA SK
MARIUS PEDERSEN

Články označené značkou : reštauračný odpad

Ako zredukovať potravinový odpad v reštauráciách? Pasívna kampaň nezabrala

13.03.2019

Ako zredukovať potravinový odpad v reštauráciách? Pasívna kampaň nezabrala

Výskumný tím analyzoval zvyšky na tanieroch stravníkov v samoobslužných bufetoch pred a po nainštalovaní informačných tabúľ o potravinovom odpade. Práve v týchto typoch stravovacích zariadení máme najväčšiu tendenciu plytvať potravinami.

Kuchynský odpad pre bioplyn

17.04.2015

Kuchynský odpad pre bioplyn

Nemecká technológia dokáže efektívne predupraviť kuchynský a reštauračný odpad na kofermentáciu v bioplynových staniciach. Článok vyšiel v mesačníku ODPADOVÉ HOSPODÁRSTVO 2015/04.